Nederland wordt vol, zeggen ze… Of je dat nu ook vindt of niet, soms is het best druk. Op de weg, op het strand, in het bos, op het fietspad…

Er zijn dagen dat je de drukte even wilt ontvluchten en dat je de natuur in wilt, even alleen wilt zijn.
Natuurlijk kun je een random wandeltocht gaan lopen, maar hoe leuk is het niet om dit te combineren met een leuk dorp of stadje.

Een van de leukste dingen waar je echt nog rust zult vinden is in een museum.

Ellie Brik combineerde al deze leuke dingen tot een fraai boekje.

museum tip pagina 25 zondagen

museum tip pagina 25 zondagen

In de serie 25 zondagen is nu een editie verschenen over wandelen en musea.
Deze combinatie is wat mij betreft een gouden greep als je even tot jezelf wilt komen, cultuur wilt snuiven en lekker ontspannen wilt wandelen.

In dit boek staan leuke plaatsjes in Nederland (en soms net over de grens) waar je een leuke wandeling kunt maken. Hierbij een tip om een bepaald museum te bezoeken met alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

Dat je dit op zondag dient te doen volgens de titel is natuurlijk onzin. Je kunt dit zeker ook op een andere dag doen, alleen moet je dan wel goed checken of het museum wat je wilt aandoen dan ook open is.

detail uit 25 zondagen pagina

detail uit 25 zondagen pagina

Ellie Brik schreef ook andere boekjes in dezelfde categorie, denk aan bijvoorbeeld 25 zondagen wandelen en groen en 52 zondagen wandelen en lunchen. Fijn aan de handzame boeken is dat ze ook redelijk aangenaam geprijsd zijn en er toch wel fijne suggesties in te vinden zijn waar je niet zomaar aan zou denken.

Ontsnap aan de drukte en ga lekker wandelen en combineer dit met een leuk museum!

 
Over Wandelen
Meld je aan voor een flinke portie wandel inspiratie...
+ Gratis Eboek Wandelen in Antwerpen!
Ja, Graag opsturen!