Het is 2002. Na wat gerommel op een gratis website account besluit ik mijn allereerste domeinnaam te registreren. Dat is het begin van een grote verandering. Ik heb iets gevonden waar ik mijn ei in kwijt kan. Dit is iets bijzonders en ik doe er aan mee!

In 2007 besluit ik een webdesign bedrijfje (ik schrijf op mijn website over ‘websites bouwen’), een mail te sturen of ik hen wat vragen mag stellen. Dat mag en het resultaat is het eerste interview.

Stap voor stap ga ik steeds meer online ondernemers interviewen en ik kom er achter dat dit vooral creatieve ondernemers zijn. In de breedste zin van het woord. Mensen die op een creatieve manier hun geld verdienen.

Voor de een is dat een fulltime baan, voor de ander een zogenaamde side hustle, een extra inkomen naast hun ‘gewone’ werk.

Zo interview ik onder andere Darren Rowse (Problogger), De Groene Meisjes en Karel Geenen. Een interview wat me ook enorm bij bleef is die met Chloë Janssens, haar spraak ik persoonlijk in haar favoriete cafe, ergens in hartje Antwerpen. Het interview met Amkina vond ik vooral inspirerend vanwege de mooie band die deze twee mensen hebben en het lef om alles achter te laten en ergens in Spanje opnieuw te beginnen.

Alexa Fischer is zo’n vrouw die indruk maakt vanwege alles wat ze al gedaan heeft en waardoor ze zo’n ongelooflijke levenservaring heeft.
Tenslotte Remco Frank, een jaar of vijfentwintig geleden waren we buren. Ik had net een baan, hij was nog student. Een bijzondere kerel die ik nog steeds zeer hoog heb staan. Hem wilde ik persé interviewen voor deze website.

De rode draad van alle verhalen is dat deze mensen hebben gekozen voor iets anders. Ze hebben het lef gehad om een andere stap te maken die ik nooit gemaakt heb (of misschien toch wel maar ben ik me er niet bewust van). Het is mooi om te zien dat iemand zijn of haar passie, drijfveer of hoe je het ook noemen wilt leidt tot prachtige resultaten. Meer dan 100 mensen die hun verhaal vertellen op deze blog, ik durf er wel trots op te zijn!

 
Over Wandelen
Meld je aan voor een flinke portie wandel inspiratie...
+ Gratis Eboek Wandelen in Antwerpen!
Ja, Graag opsturen!