Mijn naam is Bjorn Simmering.

Vroeger wilde ik journalist worden. Op mijn kamer maakte ik krantjes. Ik volgde het nieuws van de wereld op de voet en elke dag om vijf uur kwam er een krantje uit. Had ik die maar bewaard, wat een archief zou je gehad hebben.

Ik ben geen journalist geworden. Wel leerkracht, maar ergens bleef het borrelen. En wat een geluk! Anno 2021 kan iedereen journalist zijn. In zijn eigen niche, over zijn eigen onderwerp.

Bjorn Simmering

Sinds 2002 heb ik een website. Eerst over het zelf bouwen van websites (HTML-site) en later over meer dingen die mij boeiden. Inmiddels is er deze website online gekomen. Wandelen is een van mijn favoriete bezigheden. Of ik nu thuis ben en mijn dagelijkse rondje loop, of als ik op vakantie ben en langere wandeltochten maak, van wandelen krijg ik energie.
Vorig jaar werd er bij mij een hartprobleem geconstateerd. Dan word je met je neus op de feiten gedrukt om gezonder te gaan leven en goed voor je hart te zorgen. Wandelen is daar perfect voor en daarom wandel ik meer dan ooit.

Op deze blog plaats ik mijn eigen wandeltochten, recensies van boeken over wandelen die ik lees. Interviews met actieve wandelliefhebbers en nog veel meer. Daarnaast stuur ik elke week de Over Wandelen nieuwsbrief met daarin links naar eigen artikelen, maar ook naar de avonturen van anderen die wandelen en actief zijn. Er zijn zoveel mooie plekken en zoveel mooie verhalen te vinden!

Ga jij ook met me mee op wandelavontuur?

Bjorn

 
Over Wandelen
Meld je aan voor een flinke portie wandel inspiratie...
+ Gratis Eboek Wandelen in Antwerpen!
Ja, Graag opsturen!