Mijn naam is Bjorn Simmering.

Vroeger wilde ik journalist worden. Op mijn kamer maakte ik krantjes. Ik volgde het nieuws van de wereld op de voet en elke dag om vijf uur kwam er een krantje uit. Had ik die maar bewaard, wat een archief zou je gehad hebben.

Ik ben geen journalist geworden. Wel leerkracht, maar ergens bleef het borrelen. En wat een geluk! Anno 2021 kan iedereen journalist zijn. In zijn eigen niche, over zijn eigen onderwerp.

Bjorn Simmering

Sinds 2002 heb ik een website. Eerst over het zelf bouwen van websites (HTML-site) en later over meer dingen die mij boeiden. In 2007 interviewde ik voor het eerst een webdesigner. Dat smaakte naar meer. Juist de verhalen van anderen vond ik interessant. Ik schreef mensen aan of ik hen vragen mocht stellen. Eigelijk heb ik zelden of nooit te horen gekregen dat mensen niet mee willen werken.

Inmiddels heb ik deze interviews nu op deze website geplaatst. Creatieve Ondernemers. Creatief in de breedste zin van het woord. Wanneer ben je tenslotte creatief? Als je iets net anders doet dan een ander. Op een andere manier jezelf profileert en positioneert. Iets aanbiedt wat creatief, eigenwijs en inspirerend is.

Voor jou als lezer hoop ik dat deze verhalen jou helpen om ook te zoeken naar je eigen creativiteit. Het lef om stappen te zetten, kortom om je hart te volgen!
Op dit moment ben ik naast de interviews bezig om masterclasses te maken. Daarin ga ik inhoudelijk in op een aantal onderwerpen. In een uur behandel ik deze, bijvoorbeeld hoe je een eigen website opzet of hoe je een nieuwsbrief start!

Veel leesplezier, en mocht je iemand weten die ook op deze site moet komen te staan, laat het me weten!

Bjorn

p.s. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief dan krijg je een gratis ebook en elke week het nieuwste interview in je mailbox! 🙂